Engineering voor Constructieve Veiligheid

De veiligheid & betrouwbaarheid van de B+BTec Zwaarlast Anker Systemen (SAS) is gebaseerd op decenia ervaring in het ontwerpen, fabriceren en specificeren van deze anker systemen. B+BTec Zwaarlast Anker Systemen worden verder ondersteunt door diverse Technical Assessments (ETA's) en test rapporten van onafhankelijke instituten wereldwijd.
Bekijk deze Glas Capsule Ankers op bbtectools.nl

Glas Capsule Ankers bieden de hoogste mate van ingebouwde Veiligheid

1. VolumeControle Het fabrieksmatig afvullen van de capsules garandeerd de correcte compositie en het volume van de componenten. Na installatie van de ankerstang biedt de overflow het bewijs dat het boorgat 100% gevuld is.
2. ResinCheck
De transparante glas capsules maken het mogelijk om de kwaliteit van de hars voor plaatsing te controleren. Wanneer de hars bij kamertemperatuur honingachtig vloeit is de capsule bruikbaar.
3. UltraClean
Gedurende de installatie van de ankerstang schrapen de kwarts en glas componenten van de capsule langs de wand van het boorgat waardoor deze van boormeel gereinigd wordt. Deze zogenaamde Ultra-Cleaning functie resulteert in een perfecte verlijming van de ankerstang.

 
 

Complete Technische Documentatie

Voor de nieuwste, up-to-date, technische informatie kijkt u op de B+BTec website. Alle Documentatie zoals Technical Assessments, Brand Test Rapporten, Veiligheidsbladen, etc. zijn beschikbaar als gratis download
op bbtectools.nl


 
 

Anker Test Service

Maak gebruik van de kennis, ervaring en faciliteiten van onze Anchoring Engineers voor anker testen op locatie of in ons laboratorium.
Info: 0168 - 331 240

 
 Munterij 8
4762 AH Zevenbergen

The Netherlands

T 0168 331 240
F 0168 331 250
E info@bbtec.nl

bbtectools.nl

   
ALGEMEEN SITEMAP
 
Leveringsvoorwaarden Home
Privacy & Cookie Statement Kernboorsystemen
Werken bij B+BTec Diamantboren
  Hamerboren
  Glas Capsule Ankers
Volg ons op: Injectie Systemen
Spreidankers
BBTEC DesignFiX

 

 
  © Copyright 2010-2019 B+BTec. All Rights Reserved. B+BTec & Karat are Registered Trademarks.